RISSALA AIRSHOW '07
Hornet

Lehdistölle tiedoksi

Ilmavoimien Esikunta tiedottaa:

Kutsu tiedotusvälineille: Ulkomaisten koneiden saapuminen Rissalan lentonäytökseen ja tiedotustilaisuus

Lauantaiseen lentonäytökseen saapuvista koneista suurimman mielenkiinnon kohteena on Eurofighter Typhoon, joka esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa.

Lauantaiseen Rissalan lentonäytökseen saapuu ensimmäisenä Saksasta Phantom F4 -hävittäjä, jonka suunniteltu tuloaika Kuopioon on keskiviikkona 8.8. aamupäivällä.

Torstaina 9.8. noin klo 17.00 tulevat kolme Eurofighter Typhoonia Iso-Britanniasta.

Perjantaina 10.8. tulee vielä MiG-29 Puolasta. Koneen saapumisaika ei ole vielä tiedossa.

Kuopiolaiset lentokerhot sekä Karjalan Lennoston henkilöstökerhot järjestävät Suomen Ilmailuliiton (SIL:n) päälentonäytöksen lauantaina 11.8.2007 Kuopion lentoasemalla Rissalassa.

Lentonäytöksen teemana on "Ilmailun harrastuksesta ammattiin". Näytöspäivän ohjelmistoon kuuluu niin siviili- kuin sotilasilmailun esittelyä sekä ilmailua harrastuksena ja ammattina.

Toimitukselle tiedoksi:
Ilmoittautumiset kuvauksiin ja tiedotustilaisuuteen sekä lisätiedot kapteeni Ossi Pirinen puh. (017) 181 4150 tai 040 724 0650.

Kaikkien koneiden saapumista on mahdollisuus kuvata Karjalan lennoston alueelta, mutta ennakkoilmoittautuminen kapteeni Ossi Piriselle!

Tiedotustilaisuus järjestetään Rissalassa torstaina 9.8. klo 19.00. Eurofighter-koneitten saapumista voi kuvata klo 17.00. Tätä varten on kuvaajien oltava paikalla klo 16.45.

http://www.mil.fi/

Web-toteutus © J. Hiltunen, Savonia-ammattikorkeakoulu, Kuopio